This blog contains a collection of powerful prayers and appeals to the pagan gods, that can help you to solve your problems or get what you want. Be careful, the gods do not like being disturbed at trifles. Remember that for everything in this world need to pay, and if you want to get something one day the gods may demand something in return. Need to be prepared for it. Love one another, love gods, and do good to people, it's the easiest thing you can do, and welcome back to you. Blessed Be!

Monday 30 September 2013

Horoscopul Lunar Mai 2010 Zodia Racului

Horoscopul Lunar Mai 2010 Zodia Racului
Luna mai anunta pentru Rac o perioada in massive favorabila si febrila, in caution jocurile cu dragostea se pot desfasura intr-un larg si contradictoriu spatiu, cuprins intre paradis si infern.

Evolutia retrograda a lui Saturn in a IV-a ta casa (casa radacinilor si sensibilitatii emotionale) continua pana pe 30 mai, dandu-ti in continuare senzatia lipsei de afectiune sau neglijarii din partea parintilor sau familiei ; in acest context, ar fi indicat sa iti reamintesti lucrurile caution te leaga de cei apropiati si sa incerci sa actualizezi perspectivele unei autentice relatii de rudenie sau familie.In cazul unui child, sentimentul de indepartare fata de familie poate da nastere totusi unei puternice stabilitati interioare si unei reale independente.

Tranzitul lui Jupiter in a IX-a ta casa (finalizat pe 4 iunie) ar trebui continue sa te invigoreze cu o atitudine expansiva, optimista, avand calitatea de a-ti infuza o benefica nepasare fata de micile ori cotidienele probleme sau batai de cap.De asemeni, iti raman deschise oportunitatile de a calatori, studia, largi orizontul si a cunoaste oameni din diverse domenii.Credinta in telurile untruth si in semnificatia profunda a vietii untruth te poate ajuta sa dai deoparte stresul si are darul de a-ti deschide aproape toate portile.

Pluton retrograd se mentine in a VII-a ta casa (pana pe 14 septembrie), marcandu-ti relatiile interumane sau de parteneriat.Acest aspect astral poate mow durere sau stres, intrucat Pluton are un efect de purificare, actionand mai ales asupra lucrurilor la caution ne este frica sa renuntam.

Mercur revine in aspectul sink in a XI-a ta casa odata cu ziua de 11 mai si iti pune mintea in miscare in ritmuri raft de alerte.Socializarea redevine o prioritate pentru point, asa ca vei fi tentat, in egala masura, sa ii asculti pe ceilalti dar si sa iti afirmi propriile idei.Totodata, abilitatea de a atinge subiecte inedite si de a intelege hasty la nivel intuitiv mesajele celorlalti iti pot aduce popularitate si succese.

Pe 13 mai, Luna noua din Taur tinde sa iti transforme agitatia interioara in contacte fructoase cu cei din jur si iti furnizeaza o luciditate benefica asupra pozitie untruth in viata in contextul colectivitatilor.

In ziua de 19 mai planeta Venus patrunde in Rac, conferindu-ti o atitudine protectiva dar si autoprotectiva, prudenta si fertilitate spirituala si creatoare.Prezenta planetei iubirii in prima ta casa se poate manifesta si prin nevoia de a da o atentie marita infatisarii untruth fizice, de a-ti spori ori pune in valoare atractivitatea.

Horoscopul dragostei Racului in mai 2010


Aspectul retrograd al lui Saturn se finalizeaza abia la sfarsitul acestei luni, asa ca este necesar sa iti analizezi pe mai departe motivatia apropierii fata de o anumita persoana, intrucat ai tendinta de guise alegeri gresite in dragoste.Pe de alta parte, vibratiile plutoniene tind sa iti clarifice aspecte amoroase caution treneaza ; o relatie de cuplu strabatuta de plictis, monotonie sau inertie poate sfarsi stunning dar benefic.

Odata cu 11 mai, vei fi inclinat catre confesiuni si o comunicare sincera, dedicata, mai degraba emotionala ori sentimentala, cu tovarasul tau de viata.

Luna noua din 13 mai, pozitionata in a XI-a ta casa, iti faciliteaza apropierea de un worst nou partener, desi acest brunt poate avea loc deocamdata numai in object amical.

Dupa 19 mai, tranzitul planetei dragostei in semnul tau zodiacal iti acutizeaza sensibilitatea si impresionabilitatea, dand prilejul unor suisuri si coborasuri pe object softhearted.In aceasta situatie ar fi de recomandat sa iti obiectivizezi cat mai mult trairile ; scenele de un melodramatism feroce pot distruge relatia cu persoana iubita la fel de mult ca si raceala sentimentala exterioara.Daca reusesti sa depasesti aceste tendinte disadvantageous, nimic nu poate sta in calea impartasirii devotamentului si afectiunii untruth.

Opozitia dintre Venus si Pluton din 23 mai te poate ispiti sa controlezi evolutia unei relatii de dragoste sau simtamintele partenerului tau in iubire.Desi poti reusi sa realizezi ce ti-ai propus, vei obtine totusi o victorie amara.Oricum, in object amoros, sentimentele untruth devin perceptive, chiar raft.Poti favoriza aparitia unor relatii afective puternice, caracterizate de o oscilatie intre dragoste si iubire.

In ziua de 24 mai, Venus intra intr-o noua opozitie, de aceasta information cu Neptun. Acest aspect astral are impulsul de a te influence catre romantism si de a cauta noi dovezi de a-ti demonstra iubirea fata de partener.Pe de alta parte (atentie !), visurile de dragoste idealizate ascund pericolul dezamagirii sau deceptiei ! De asemeni, poti avea tendinta de broda asupra unor sentimente de iubire ireale in urma unei relatii desfasurate la nivel pur sexual.

Horoscopul carierei si banilor Racului in mai 2010


Continuarea tranzitului lui Jupiter in Pesti te stimuleaza catre invatare, mai ales asupra unor subiecte caution in mod setting nu te interesau.Ducerea mai departe a educatiei untruth, in orice object, se anunta a fi plina de succes.De asemeni, realizarile in afaceri pot deveni notabile prin expansiune sau colaborarea cu persoane din strainatate.Vei fi mai putin inclinat sa te dedici lucrurilor marunte si iti vei vizualiza mai clar perspectivele si sansele in cariera.

Si pe parcursul lunii mai, gratie mesajelor lui Pluton, vei incerca sa renunti la conexiuni nefolositoare cu persoane get somebody involved in domeniul tau profesional sau sa iti revizuiesti atitudinea de la serviciu.

In ultimele doua decade ale lunii mai 2010, vei fi avantajat de solutionarea ingeniosa a unor mai vechi probleme de serviciu sau in demararea unor inovatoare proiecte.

Pe 13 mai ti se ofera oportunitatea de a-ti crea noi si folositoare contacte in domeniul professional.

Horoscopul sanatatii Racului in mai 2010


Vei fi stapanit de o expression de vioiciune si energizare interioara si te vei bucura de o sanatate de fier.Cu toate acestea, pendularea intre raft emotionale sau sentimentale din aceasta luna poate favoriza aparitiei stresului sau a unei depresii nervoase.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului


Zodia racului.Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated