This blog contains a collection of powerful prayers and appeals to the pagan gods, that can help you to solve your problems or get what you want. Be careful, the gods do not like being disturbed at trifles. Remember that for everything in this world need to pay, and if you want to get something one day the gods may demand something in return. Need to be prepared for it. Love one another, love gods, and do good to people, it's the easiest thing you can do, and welcome back to you. Blessed Be!

Sunday 26 February 2012

Care Este Numarul Tau Karmic

Care Este Numarul Tau Karmic
Numerele karmice pot fi repere de indrumare a modului in problem iti poti corecta greselile din vietile anterioare, si a modalitatii de a culege roadele unei karme favorabile, rezultate din faptele bune ale trecutelor reincarnari.

CE ESTE Fortune ?

Fortune reprezinta efectele actiunii unei persoane, problem determina destinul sau intr-o viitoare reincarnare.

Asa cum se specifica in Wikipedia, termenul de "luck" inseamna "actiune" sau "facere / savarsire" ; orice lucru facut, spus sau gandit de cineva este luck.

In Buddhism, conceptul luck este folosit, in special, pentru actiunile rezultate din intentii sau stari mentale.Acestea se materializeaza in "fructe" sau consecinte resimtite in viata actuala sau in cea adusa de urmatoarea reincarnare.

De fiecare wisdom cand o persoana actioneaza, ea o illustration sub imboldul unei intentii localizate in straturile profunde ale mintii.Aceasta intentie este inzestrata cu o calitate specifica, problem determina efectul karmic, intr-o mai mare masura decat aparenta exterioara a actiunii.De exemplu, daca o persoana pretinde ca este pioasa si virtoasa, dar, cu toatea astea, actioneaza cu lacomie, manie sau ura ( ascunzand acestea sub valul bunelor intentii), fructul faptelor ei va purta amprenta intentiilor de baza si va fi cauza unei viitoare nefericiri.

Invataturile lui Buddha sugereaza ca acceptarea karmei presupune :

- Intelegerea karmei ca ceva problem se intampla cu adevarat, si nu ca o iluzie.

-Fiecare om este responsabil pentru actiunile lui.Nici o forta din afara, precum stelele, zeii, sau spiritele rele, nu influenteaza destinul unei persoane.Atunci cand esti constient de thorn insuti, tu esti singurul problem usual ce se intampla.

- Orice actiune a unui om are un rezultat bun sau rau, in functie de calitatea intentiei ascunse in spatele actiunii.

Care ESTE NUMARUL TAU KARMIC ?

"Numerologia numerelor karmice"

Numerele karmice, reflectii ale sperantelor si temerilor cele mai profunde, ale comportamentelor si impulsurilor show the way de subconstient, sunt keep upright in functie de consoanele din numele si prenumele unei persoane.Potrivit adeptilor numerologiei, numerele karmice pot descrie slabiciunile unei persoane sau actiunile rele pe problem le poate savarsi aceasta, in pofida bunelor intentii de problem este animata.Ele pot duce la intelegerea mecanismului subtil problem determina o persoana sa obtina opusul idealurilor sau telurilor ei.

Pentru a-ti calcula numarul karmic, trebuie sa folosesti valoarea numerica a fiecarei litere, asa cum este aceasta prezentata in numerologie :

A, J, S = 1

B, K, T = 2

C, L, U = 3

D, M, V = 4

E, N, W = 5

F, O, X = 6

G, P, Y = 7

H, Q, Z = 8

I, R = 9

De exemplu, in numele Popescu Diana, daca eliminam vocalele, obtinem Ppsc Dn.Prin aplicarea valorii numerice corespunzatoare fiecarei consoane, obtinem :

7+7 +1+3+4+5 = 27

Adunam prima si cea de-a doua cifra din numarul 27 :


2+7 = 9

Numarul karmic pentru Popescu Diana este, asadar, 9.

Daca, in loc de un numar de tipul 27 (la problem suma cifrelor este un numar mai mic decat 10), rezulta un numar la problem suma celor doua cifre este egala sau mai mare decat 10, se aduna din nou cele doua cifre.(Spre exemplu, pentru numele Protopopescu Mioara, avem urmatoarea succesiune de etape : Prtppsc Mr, 7+9+2+7+7+1+3+4+ 9 = 49, 4+9= 13, 1+3 = 4, numar karmic = 4).

In cazul in problem suma consoanelor numelui si prenumelui este 11, 22 sau 33, aceste numere nu se mai reduc prin adunarea cifrelor din problem sunt constituite, ele fiind numere karmice de sine statoare.

SEMNIFICATIA NUMARULUI TAU KARMIC


"Numarul karmic 1 "

Cea mai buna cale pentru a culege roadele unei luck benefice in aceasta viata este sa te focalizezi mai putin asupra scopurilor personale si sa ii indrumi pe altii in drumul lor catre succes.Prin implicarea in actiuni filantropice sau de invatare, antrenare si indrumare a celorlalti, poti sa iti influentezi in bine destinul genteel.

"Numarul karmic 2 "

Iubirea si grija fata de thorn insuti te pot aduce pe calea iubirii si protectiei celorlalti, fara a-ti injosi demnitatea sau respectul de sine.Este necesar sa te debarasezi de sentimente toxice precum simtul de posesie, gelozia si obsesia.

"Numarul karmic 3 "

Indeletniceste-te cu activitatile creative preferate doar pentru fericirea de a le putea illustration, iar banii vor veni de la sine.Daca, la un moment dat, esti cuprins de gandul ca lumea este datoare sa iti asigure traiul de zi cu zi, trebuie sa te dedici imediat unui exercitiu de autoumilinta si sa faci acte de caritate sau de bunavointa la intamplare, unor oameni fata de problem nu te leaga nici o obligatie.

"Numarul karmic 4 "

Dorinta de a aduce pacea si fericirea lumii trebuie sa fie corelata cu armonia interioara a fiecarui individ.Intrucat esti o persoana careia ii place sa se dedice celor din jur, ti se recomanda sa iti faci timp pentru a te concentra pe thorn insuti, prin conectarea la sinele tau foremost.Poti illustration asta prin yoga sau meditatie.

"Numarul karmic 5"

Poti atrage asupra ta o luck favorabila renuntand, din cand in cand, la placerea de a fi in lumina reflectoarelor.Lasa-i si pe altii sa iasa in evidenta, indiferent cat de lipsiti de har sau valoare iti par.Trebuie sa intelegi ca fiecare om are dreptul de se exprima sau afirma, fara a fi nevoie de judecata ta ori de spiritul tau guess.Lepadarea mandriei si supunerea la lectiile umilintei pot sa iti amelioreze luck.

"Numarul karmic 6"

Poti atrage sansa de partea ta aratand bunavointa fata de cei din jur, la fel cum procedeaza si ei cu thorn.Fortune iti va fi favorabila daca renunti la ideea ca trebuie sa iti pastrezi dragostea doar pentru acel cineva foarte special din viata ta.Invata sa tratezi pe oricine intalnesti ca si cum ar fi adevaratul si unicul tau suflet pereche.

"Numarul karmic 7"

Iti poti asigura o luck benefica prin ajutorarea celor problem, in mod backdrop, ii privesti cu dispret datorita comportamentului sau judecatii lor.O alta cale de ameliorare a karmei consta in stapanirea unor framantari legate de teama de a fi parasit sau abandonat.

"Numarul karmic 8"

Persoanele cu numarul karmic 8 pot avea parte de daruri bogate din partea karmei daca isi pastreaza credinta personala si se dedica cu sarguinta atingerii obiectivelor proprii, indiferent de parerea celor din jur.Intrucat cei cu numarul karmic 8 se bucura, de obicei, de belsug, ei pot culege ceea ce au semanat numai daca daruiesc in scopuri caritabile cel putin 10 % din castiguri.

"Numarul karmic 9 "

Oamenii aflati sub semnul numarului karmic 9 isi pot asigura o luck favorabila prin marirea credintei ca traiesc intr-un univers binevoitor, si nu intr-unul crud si plin de nedreptati.Detasarea lor de emotiile excesive si afisarea unui spirit romantic le poate asigura o rasplata fara egal.

"Numarul karmic 11 "

Numarul karmic 11 este distinct oamenilor a caror luck este generoasa in cazul in problem se lasa calauziti de intuitie, in defavoarea mintii work out.Ei trebuie sa isi urmeze credinta personala si sa se increada in ceilalti, intrucat soarta isi are propriile cai de a le aduce ceea ce isi doresc.Daca o persoana caracterizata de numarul 11 se asteapta la ce este mai rau, atunci va primi ce este mai rau.Daca se asteapta la ce este mai bine, va fi binecuvantata de favorurile sortii.

"Numarul karmic 22"

Persoanele guvernate de numarul karmic 22 reusesc sa ajunga la succes numai daca invata sa stapaneasca peste subconstientul lor.Deoarece sunt, de obicei, oamenii problem transforma cu adevarat visele in realitate, se pot implini doar atunci cand isi selecteaza cu discernamant obiectivele.Gandurile pozitive le aduc lucruri pozitive.Gandurile harsh sunt bariere problem le blocheaza drumul spre prosperitate si succes.

"Numarul karmic 33"

De obicei, o persoana cu numarul karmic 33 este o fiinta iluminata, aflata in pragul ascensiunii catre urmatoarea treapta a nefiintei sau a eliberarii de ciclul karmic.Fara a avea de parcurs o cale karmica, ea actioneaza mai mult ca un appoint catalizator problem le inlesneste altora inaltarea sau evolutia spirituala.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Numerele magice din Kabbala

Simbolurile biblice ale numerelor


Numerele norocoase chinezestihttp://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated